Klikklån forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. Klikklån forbrukslån

Informasjon om Klikklån

Klikklån tilbyr forbrukslån i samarbeid med Thorn Privat Finans AS. Thorn har eksistert i Norge siden 1970-tallet, og er aller mest kjent for å tilbyr utleie og finansiering av hvitevarer og hjemmeelektronikk.

Klikklån har kontoradresse i Oslo, men tilbyr forbrukslån for privatpersoner via sin internettside. Klikklån ønsker å gi sine lånekunder rask og effektiv saksbehandling, der man også kan oppnå å få utbetalt forbrukslånet allerede samme dag.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Søker man om lån uten sikkerhet fra Klikklån, har man mulighet for å velge et lånebeløp mellom kr. 10.000,- og kr. 40.000,-. Nedbetalingstiden er valgfri, og maksimum løpetid er satt til 6 år. På et forbrukslån fra Klikklån tilkommer det termingebyr på kr. 45,- og etableringsgebyr på kr. 695,-.

Den nominelle renten ligger fra 9,9% til 23,90%. Den årlige effektive renten på et forbrukslån fra Klikklån starter fra 13.00% og oppover til 27,06%. Den endelige effektive renten blir fastsatt etter at det er foretatt en kredittsjekk av lånesøker.

Fordeler

– Umiddelbart svar på lånesøknaden
– Pengene raskt på konto
– Mulighet for å signere lånedokumentene med Bank-ID
– Ingen krav til minimum årsinntekt for å kunne søke om forbrukslån

Ulemper

– Lavt maksimum lånebeløp
– Relativt høyt termingebyr
– Relativ høy effektiv rente
– Kort nedbetalingstid

Fordeler og ulemper

En av de største fordelene med Klikklån, er den raske saksbehandlingstiden. Når man har fylt ut søknadsskjema på nettsiden til Klikklån, får man svar umiddelbart på sin lånesøknad. Får man innvilget et forbrukslån, vil man dessuten kunne signere lånedokumentene elektronisk med bruk av Bank-ID. Dette bidrar til enda raskere saksbehandling, og man vil i praksis kunne få utbetalt lånet allerede samme dag som man søkte.

Ulemper med et forbrukslån fra Klikklån er den korte nedbetalingstiden på mellom 1 – 6 år samt at maksimum lånebeløp er satt til kr. 40.000,-. Den effektive renten er også relativ høy i forhold til andre banker og finansselskaper.

Hvem kan søke?

Noen få grunnvilkår må være oppfylt før man kan søke om et forbrukslån fra Klikklån. Lånesøker må ha fylt 25 år, ha en fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

Et forbrukslån fra Klikklån passer best for personer som har behov for et mindre lån der pengene blir utbetalt raskt. Klikklån lever opp til sitt firmanavn, der man rett og slett kan få lån med bare “ett enkelt klikk” på selskapets nettside.

Søk nå
Annonselenke

Meny