Om oss

Forbrukslån.no har som mål å bli den mest komplette norske nettsiden om forbrukslån. Gjennom nettsiden kan man sammenligne de fleste norske lån uten sikkerhet på markedet. Hvert lån har sin egen detaljside og omtale med informasjon om effektiv rente samt andre viktige nøkkeltall.

Hvorfor benytte oss?

  1. Forbrukslån.no har oppdaterte nøkkeltall slik at du kan sammenligne de ulike lånene med nøyaktighet
  2. Vi gir deg tips og informasjon om lån og refinansiering
  3. Vi forklarer deg forskjellen på de ulike lånene og forklaring av ord

Vår målsetting

Vi ønsker at våre kunder skal oppnå de beste tilbudene på lån uten sikkerhet.

Vi tilstreber at du som besøkende til enhver tid skal finne oppdatert informasjon om forbrukslån og refinansiering.*

* Vær oppmerksom på at våre tall kan være utdaterte, selv om vi kontinuerlig jobber med å gi deg tidsriktig informasjon. Sjekk alltid tallene du får fra låneaktøren og les vilkår samt betingelser nøye.

Om bedriften

Forbrukslån.no drives og eies av Leading Web Solutions A/S
Organisasjonsnummer: 996 532 925
Adresse: Øvre Strandgate 116 0301, 4005 Stavanger

Viktig informasjon

Forbrukslån.no er en aktør for sammenligning og testing av tilbydere innenfor forbrukslån og refinansiering.

Vi tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som vi linker til. Vi tar forbehold om at vår nettside kan inneholde feil, hvis du oppdager dette så se teksten i avsnittet nedenfor.

Forbrukslån.no opererer ikke som en lånemegler, bank , men som en sammenligningstjeneste og informasjonsside om tilbud i det norske markedet.

Vi har et kommersielt samarbeid med enkelte av aktørene som omtales på siden. Det vil si vi vil motta provisjon i noen tilfeller for å videresende kunden til våre samarbeidspartnere. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke representerer hele markedet.

Personvern

Vi benytter i enkelte tilfeller informasjonskapsler (cookies) for analyse og for å bedre brukeropplevelsen for nettsiden. Dette hjelper oss med å forbedre hastigheten og sikkerheten samt sørger for at nettsiden fungerer som den skal. Innsamling av informasjonskapsler gjøres i samråd med gjeldende regelverk for lagring av personlig data.

Feil og mangler

Dersom du oppdager en feil eller mangel på vår nettside enten det gjelder detaljsidene om lånene eller i en av våre artikler, send oss gjerne en tilbakemelding gjennom vår kontaktside.