Re:member forbrukslån


Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 16,93%. Kostnad 29.303 kr. Totalt 94.303 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:08,50%
Lånebeløp:10 000 - 350 0000
Løpetid:12 år
Krav alder:18 år
Krav inntekt:-

Kontaktinfo:

Adresse: PB 6783 St.Olavs Plass, 0130 Oslo

Nettsted: https://www.remember.no

Telefon: 73 89 77 55

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.00 – 18.00

Informasjon om lån fra Re:member

Re:member markedsføres av EnterCard Norge AS, som er en del av det skandinaviske kredittselskapet EnterCard Holding AB. EnterCard har vært på det norske marked siden 1999, og har kontorer i Oslo, Trondheim, København og Stockholm. EnterCard Holding AB er igjen en del av svenske Swedbank og Barclays Bank.

Re:member tilbyr privatpersoner forbrukslån, lån til refinansiering samt kredittkort.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Ønsker man et forbrukslån fra Re:member, er det enkelt å søke online på kredittselskapets hjemmeside. Her kan man velge et lånebeløp fra kr. 10.000,- og opp til kr. 350.000,-. Maksimum nedbetalingstid er 12 år.

Forbrukslånet fra Re:member har en nominell rente fra 7,95% til 19,95%, og den effektive renten starter fra 8,50%.

Man får svar umiddelbart på lånesøknaden når man søker online. Dersom man får innvilget lånet, kan man signere lånedokumentene med Bank-ID. Deretter har man pengene på kontoen i løpet av 1 – 2 arbeidsdager. Det tilkommer et etableringsgebyr på forbrukslånet som er kr. 750,-. I tillegg er det et månedlig gebyr på kr. 45,- om man ønsker papirfaktura.

Man har mulighet for å tegne gjeldsforsikring på et forbrukslån fra Re:member Forsikringssummen utgjør 8,9% av terminbeløpet.

Fordeler

– Rask søknadsprosess
– Umiddelbart svar på søknaden
– Tilbyr gjeldsforsikring
– Lave minstekrav for å kunne søke
– Lang nedbetalingstid
– Lavere etableringsgebyr enn andre banker på markedet

Ulemper

– Relativ høy effektiv rente
– Tilbyr ikke avdragsfri periode

Fordeler og ulemper

En av fordelene med et forbrukslån fra Re:member, er at man kan låne helt opp til 350 000,-. Dette er høyere maksimum lånesum enn det andre banker og finansselskaper kan tilby. Lang løpetid på lånet er også et stort pluss, da månedskostnadene reduseres. I tillegg har man mulighet for å tegne gjeldsforsikring på forbrukslånet, noe som gir en ekstra trygghet for lånetaker. 

En av ulempene med et forbrukslån fra Re:member er den relativt høye effektive renten. Det er også et minus at man ikke har mulighet for å få en avdragsfri periode på forbrukslånet.

Hvem kan søke?

  • Du må ha fylt 18 år for å kunne få forbrukslån fra Re:member.
  • Det oppgis ikke krav til minsteinntekt annet enn at inntekten må være fast.
  • Hvis du har betalingsanmerkninger når du søker vil du få avslag. Re:member foretar en kredittvurdering som avgjør om du får innvilget lånet eller ikke. Kredittvurderingen bidrar også til å fastsette den endelige effektive renten på lånet.

Vurdering

Et forbrukslån fra Re:member kan være et bra alternativ for personer som ønsker å låne små eller store beløp. Høyt maksimum lånebeløp, lang nedbetalingstid og muligheten for å tegne gjeldsforsikring på lånet er positivt for lånesøker. I tillegg kan man velge bort termingebyret på kr. 45,- ved at man inngår avtale om eFaktura.


Annonselenke