Nordax

IKKE SAMARBEID. SE LÅN UTEN SIKKERHET PÅ DAGEN
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 17.09%. Kostnad 27.334 kr. Totalt 92.334 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:9,53%
Lånebeløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:12 år
Krav alder:23 år
Krav inntekt:150 000

Kontaktinfo:

Adresse: c/o Experian AS,

svarsending 2434, 0091 Oslo

Nettsted: https://www.nordax.no

Telefon: 21 54 44 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 17.00

Informasjon om lån fra Nordax

Nordax Bank har eksistert siden 2004, og er en nordisk nisjebank som tilbyr privatlån og sparekonto til privatpersoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. Hovedkontoret ligger i Stockholm, men Nordax har også kontoradresse i Oslo. Banken har tilsammen over 120.000 kunder, og er velkjent på det norske markedet.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Nordax Bank tilbyr forbrukslån opp til kr. 500.000,-, med en maksimum nedbetalingstid på 12 år. Minste lånesum er kr. 10.000,-. Et lån uten sikkerhet fra Nordax har en nominell rente fra 7,9% til 18,9%, mens den effektive renten ligger fra 9,53% og oppover. Ønsket lånebeløp og nedbetalingstid samt lånesøkers personlige økonomi avgjør hvilken effektiv rente man får på privatlånet. I tillegg foretas det en kredittsjekk av lånesøker som bidrar ytterligere til å fastsette renten.

Velger man å søke om et lån uten sikkerhet hos Nordax Bank, er det enkleste å fylle ut søknadsskjema online på bankens hjemmeside. Man får svar på søknaden i løpet av et par arbeidsdager.

Det er mulig å tegne betalingsforsikring på et forbrukslån fra Nordax – i samarbeid med forsikringsselskapet Financial Insurance Company Limited (FICL). Alle lånekunder hos Nordax får dessuten gratis medlemsskap i Norsk Familieøkonomi. Her får man jevnlig gode tilbud og gunstige fordeler, og medlemsskapet koster vanligvis kr. 768,- pr. år.

Fordeler

– Høy maksimum lånesum
– Lang nedbetalingstid
– Relativt lavt etableringsgebyr
– Mulighet for å signere lånepapirene med Bank-ID
– Tilbyr betalingsfri måned
– Gratis medlemsskap i Norsk Familieøkonomi
– Tilbyr betalingsforsikring

Ulemper

– Relativt høyt termingebyr
– Tilbyr ikke avdragsfrihet

Fordeler og ulemper

Høy maksimum lånesum og lang nedbetalingstid på et forbrukslån hos Nordax er en stor fordel. Det er også positivt at man kan tegne forsikring på sitt forbrukslån, i tilfelle man skulle bli ufrivillig arbeidsledig. En annen fordel med Nordax er at man kan benytte seg av 2 betalingsfrie måneder pr. år. I tillegg får man gratis medlemsskap hos Norsk Familieøkonomi.

En ulempe med et forbrukslån fra Nordax er det høye månedsgebyret på kr. 65,- som tilkommer. Det stilles også krav til lånesøkers alder, og ingen personer under 23 år kan søke om forbrukslån fra Nordax. Dette er et strengere alderskrav enn det de fleste andre banker og finansselskaper i Norge opererer med.

Hvem kan søke?

  • For å kunne søke et forbrukslån hos Nordax Bank må du være 23 år eller eldre.
  • Du må også ha en årsinntekt på kr. 150.000,- eller høyere.
  • Når du søker kan du ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Søkere som er av utenlandsk opprinnelse må ha bodd i Norge i minst 3 år.

Vurdering

Nordax Bank har lang erfaring innen kredittgivning, og et lån uten sikkerhet kan anbefales for personer som ønsker konkurransedyktige vilkår, høy maksimal lånegrense og mulighet for lang nedbetalingstid. Gratis medlemsskap i Norsk Familieøkonomi er også et stort pluss for lånetakere.