Lånemegleren

IKKE SAMARBEID
PRØV BESTE FORBRUKSLÅN HER

Annonselenke
65.000 kr. 0/5 år: Effektiv rente 15,84%. Kostnad 27.334 kr. Totalt 92.334 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:7,40%
Lånebeløp:5 000 - 500 0000
Løpetid:1-15 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:200 000

Kontaktinfo:

Adresse: Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Nettsted: https://www.lånemegleren.no

Telefon: 22 72 60 50

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.30 – 20.00

Lørdag 10.00 – 16.00

Informasjon om Lånemegleren

Lånemegleren er en finansagent som videreformidler lånesøknader til en rekke banker som de samarbeider med. Selskapet eies av STK Finans og har sin kontoradresse i Oslo.

Ved å benytte formidlingstjenesten får du mulighet til å sammenligne lånetilbud fra 16 banker samtidig, og kan dermed velge det aller beste forbrukslånet.

Lånemegleren tilbyr også andre utlånsprodukter, deriblant billån, båtlån, boliglån og smålån. I tillegg tilbys det lån til refinansiering både med og uten sikkerhet.

Pr. 2018 samarbeider Lånemegleren med 16 ulike banker og finansieringsselskaper. Blant disse finner vi kjente aktører som Instabank, AS Financiering, BB Finans, Ikano Bank, yA Bank, Collector, DNB og Gjensidige Bank.

Lånemegleren hjelper deg gratis med å finne et forbrukslån som er tilpasset ditt behov, og tjenesten er uforpliktende.

Lånemuligheter

Ønsker du å søke om et lån gjennom Lånemegleren er maksimum lånegrense kr. 500.000, mens minstebeløpet er kr. 5.000,-. Nedbetalingstiden på forbrukslån er begrenset til maks 5 år. Skal du derimot refinansiere kan du få opptil 15 års tilbakebetalingstid.

Rentebetingelser og andre kostnader

De forskjellige bankene som Lånemegleren samarbeider med opererer med ulike kostnader på sine forbrukslån. Dermed vil rentekostnader, etableringsgebyr og termingebyr variere etter hvilken bank som innvilger din søknad.

Gjennomsnittlig effektiv rente på et lån uten sikkerhet gjennom Lånemegleren ligger på 15,84%, mens lavest mulig effektiv rente er 7,40%. Maksimumsrenten er imidlertid satt til 24,4%.

Når det gjelder gebyrer viser låneeksemplet hos Lånemegleren at samarbeidsbankene opererer med et etableringsgebyr på kr. 950,-. I tillegg kommer termingebyrer på forbrukslån, som vanligvis ligger mellom kr. 35,- og 50,-.

Den effektive renten fastsettes ut fra din personlige økonomi. Når bankene mottar din lånesøknad vil de foreta en kredittvurdering av deg, og resultatet bestemmer hvilken rente du blir tildelt på ditt lån. Har du høy inntekt og lite gjeld fra før, vil du som regel oppnå en langt lavere rente enn om du har middels inntekt og høy gjeld.

Fordeler

– Videreformidler søknader om forbrukslån til 16 ulike banker
– Mulighet for å sammenligne forbrukslån
– Mulighet for å oppnå bedre betingelser
– Mulighet for medsøker
– Relativt lave krav til lånesøkers alder og inntekt
– Formidlingstjenesten er gratis og uforpliktende

Ulemper

– Tilbyr ikke “lån på dagen”
– Kunne hatt enda flere samarbeidsbanker

Fordeler med Lånemegleren

En fordel med å benytte Lånemegleren er at du får mulighet til å sammenligne forbrukslån fra 16 forskjellige aktører på markedet. Dermed vil du raskt få oversikt over hvilket lån uten sikkerhet som har de beste betingelsene. På denne måten kan du redusere kostnadene på ditt forbrukslån, nettopp fordi du velger bort de dyreste lånetilbudene.

En annen fordel med Lånemegleren er at de tilbyr høy maksimum lånesum på kr. 500.000,-. Da vil du sannsynligvis kunne få tilstrekkelige midler for å realisere akkurat det du ønsker deg – enten det dreier seg om oppussing, reiser, refinansiering eller båtlån. Lang nedbetalingstid er også fordelaktig, dersom man ønsker lavest mulig månedsbeløp å betale.

Sender du inn søknaden om forbrukslån til Lånemegleren, vil du bli kontaktet så snart en eller flere av samarbeidsbankene innvilger din søknad.

Det er også et pluss at du kan signere alle lånepapirer elektronisk med Bank-ID, slik at saksbehandlingen går raskest mulig.

Ulemper

Å benytte Lånemegleren eller andre låneformidlere byr på få ulemper. Du slipper å sende inn lånesøknader enkeltvis til bankene, slik at du sparer tid på selve søknadsprosessen.

Skal det nevnes en ulempe med Lånemegleren, må det være at de samarbeider med færre banker enn andre låneagenter på markedet. Jo flere banker som mottar din lånesøknad, jo bedre sammenligningsgrunnlag får du.

Krav til søker

  • Ønsker du å søke om et forbrukslån gjennom Lånemegleren må du ha fylt 20 år.
  • Kravet til inntekt er en årsinntekt på kr. 200.000,- eller mer.
  • I tillegg må du være norsk statsborger eller ha bodd og hatt lønnet arbeid i Norge de siste 3 årene.

Annet

Lånemegleren formidler også lån til refinansiering med sikkerhet i egen bolig. Det er mulig å søke om dette selv om du har betalingsanmerkninger eller inkassosaker. På denne måten kan personer som har havnet i en gjeldskrise få en ny økonomisk start og en bedre hverdag. Det kreves at du eier bolig eller fritidseiendom for å søke om denne typen av refinansiering.