Instabank forbrukslån

IKKE SAMARBEID. SE BESTE TILBUD HER.
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 16,24%. Kostnad 28.068 kr. Totalt 93.068 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:09,71%
Lånebeløp:5 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:23 år
Krav inntekt:250 000

Kontaktinfo:

Adresse: Drammensveien 175, 0277 Oslo

Nettsted: https://www.instabank.no

Telefon: 21 51 93 00 

Åpningstider:

Mandag – Fredag 07.00 – 20.00 

Lørdag 10.00 – 17.00

Søndag 14.00 – 18.00

Informasjon om lån fra Instabank

Instabank kom på markedet i 2016, og er en norsk bank som tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner. Banken er nettbasert, enda de har sin registrerte adresse i Oslo. I tillegg til forbrukslån tilbyr Instabank høyrentekonto for sparing.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Instabank tilbyr lån fra kr. 5.000,- til kr. 500.000,-, og i søknadsskjemaet får du valget mellom fleksibel eller fast nedbetalingsplan. Du kan forvente et svar på lånesøknaden umiddelbart, da banken benytter seg av automatisk kredittsjekk. Ønsker du fleksibel nedbetalingsplan vil lånet bli gitt i form av en låneramme. Det er i praksis det samme som en kontokreditt, hvor nedbetalingen krediteres tilbake til kontoen din som et disponibelt beløp. Da slipper du å søke på nytt om du har behov for å låne mer penger.

Ønsker du fast nedbetalingsplan kan du velge mellom 3 og 15 års løpetid på forbrukslånet. Ved behov for å låne mer penger må du med en fast nedbetalingsplan måtte søke om lån på nytt.

Instabank samarbeider med forsikringsselskapet AmTrust International Underwriters Ltd, og kan tilby sine lånekunder betalingsforsikring på personlån.

Effektiv rente på et forbrukslån fra Instabank fastsettes ut fra en kredittvurdering av lånesøker. Lånebeløp og nedbetalingstid er også avgjørende faktorer som påvirker den effektive renten. Den nominelle renten ligger imidlertid mellom 7,9% og 19.99%.

Fordeler

– Tilbyr fleksibel nedbetalingsplan
– Høy maksimum lånesum
– Tilbyr smålån
– Konkurransedyktige betingelser
– Tilbyr betalingsforsikring
– Krever ikke at lånesøker er norsk statsborger
– Rask søknadsprosess

Ulemper

– Relativt strenge krav til lånesøkers inntekt
– Relativt strenge krav til lånesøkers alder

Fordeler og ulemper

Instabank tilbyr høy maksimum lånesum, og det er en stor fordel å kunne ha valget mellom fast eller fleksibel nedbetalingsplan. Det er fordeler og ulemper med begge alternativene, så her må man bestemme selv hva som passer best ut fra sin personlige økonomi.

En annen fordel med Instabank er at søknadsprosessen er rask og effektiv, og man får lånesummen utbetalt raskt til sin bankkonto.

Ulemper med et forbrukslån fra Instabank er bl.a. at banken har relativt strenge krav til alder og minimum årsinntekt for lånesøkere.

Hvem kan søke?

  • For å kunne søke om et forbrukslån fra Instabank må du være 23 år eller eldre.
  • I tillegg må du ha en årsinntekt på kr. 250.000,- eller mer.
  • For eldre lånesøkere må valgt nedbetalingstid på lånet pluss lånesøkers alder til sammen ikke overstige 80 år.
  • Banken krever også at lånesøker ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

Et forbrukslån fra Instabank kan anbefales for personer som har behov for en fleksibel nedbetalingsplan på sitt forbrukslån. I tillegg skiller Instabank seg ut med at de ikke krever norsk statsborgerskap for å kunne søke om lån.