DigiFinans Forbrukslån


Annonselenke
100.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 15,03%. Kostnad 42.039 kr. Totalt 142.039 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:Fra 7,4%
Lånebeløp:25 000 - 500 0000
Løpetid:1-15 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:Fast inntekt

Kontaktinfo:

Adresse: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Nettsted: https://digifinans.no/

Telefon: 21 40 37 34

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 16.00

Informasjon om lån fra DigiFinans

Digifinans er en låneformidler som opererer flere nordiske land, inkludert Norge. Selskapet vektlegger sikkerhet for søkeren, hurtig behandling av søknader og god kundeservice.

Låneformidlere som Digifinans tilbyr ikke banktjenester, men hjelper i stedet den som trenger lån med å hente inn kurante tilbud. De beste formidlerne kan samarbeide med så mange som 20 banker. Da vil den som søker potensielt kunne motta like mange tilbud på lån som det antallet banker selskapet representerer.

Således er Digifinans en av låneformidlerne som kan anbefales. Digifinans har 19 partnerbanker i porteføljen. Bankene inkluderer omtrent alle aktørene som har lån på betydelige summer, og der mulighetene er tilstede for å få gode tilbud med lave renter.

Det koster ikke noe å bruke en låneformidler som Digifinans, du får svar fra bankene like raskt som om du søker direkte på egenhånd, og alle tilbudene du mottar er uforpliktende. Den største fordelen med en låneformidler ligger i det at du slipper å finne frem til alle bankene på egenhånd.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Lånesummen du kan søke om når du bruker en låneformidler kommer an på hvilke banker formidleren representerer. For tiden er grensene hos Digifinans slik:

  • Minste lånesum: 25 000 kroner.
  • Største lånesum: 500 000 kroner.

Nesten alle av partnerbankene til Digifinans har en halv million som øverste lånegrense, og inkluderer Instabank, Komplett Bank, Santander og yA Bank. Ingen av bankene krever at du stiller med sikkerhet for lånet (ingen pant).

Hvis pengene skal brukes til refinansiering kan du velge å ha inntil 15 år løpetid på lånet. Dette bestemmes i så fall av hvor lang gjenstående nedbetalingstid du har på gjelden som skal refinansieres. Er det det for eksempel snakk om et lån der det gjenstår 9 år, blir 9 år den lengste løpetiden du får på det nye lånet.

Låner du til forbruk (alle andre formål) kan løpetid være maksimalt 5 år.

Rentebetingelsene fastsettes individuelt hos alle banker. Det betyr at de som har høy kredittscore normalt får lavere renter enn motsatt. For tiden er 7,4% den laveste effektive renten på lån som formidles av Digifinans.

Du må betale et etableringsgebyr når lånet opprettes. På lån formidlet av Digifinans er dette gebyret 950 kroner, og summen trekkes fra når lånet utbetales til kontoen din. Det er også vanlig at bankene tar et termingebyr på omtrent 40 kroner. Dette slipper du som regel dersom du velger å motta den månedlige fakturaen på e-post.

Fordeler

Digifinans kan potensielt skaffe et høyt antall lånetilbud.
Partnerbankene er kjente aktører som tilbyr både små og store forbrukslån.
Du kan få relativt lave renter.
Digifinans er kjent for god kundeservice.

Ulemper

Det er ikke mulig å søke om lavere lån enn 25 000 kroner.

Fordeler og ulemper

Det beste med Digifinans er at selskapet har mange partnerbanker. Når du potensielt kan motta 19 tilbud på forbrukslån eller lån til refinansiering, øker sjansene for at du finner frem til det rimeligste alternativet.

Det er også positivt at det er mulig å få ganske lave effektive renter på lånet. Det bestemmes uansett av resultatet fra kredittvurderingen. Det er også vanlig at større lånesummer gir lavere renter enn små lånesummer.

Det som kanskje trekker mest ned er at du ikke kan søke om et lån på for eksempel 10 000 kroner via Digifinans. Flere av bankene tilbyr nemlig lavere lånesummer enn 25 000 kroner.

Hvem kan søke?

  • Du må være minst 20 år for å få et forbrukslån eller et lån til refinansiering via Digifinans. Det oppgis ikke et spesifikt krav til inntekt, annet enn at denne må være fast. Inntektene dine, hva du har av annen gjeld, og betalingsevnen din uansett vil bestemme hvor mye du får låne.
  • Søkere som har betalingsanmerkning vil få avslag. Dette kravet finner du hos omtrent alle norske banker, også sparebankene. Unntaket er et begrenset antall banker som yter lån i slike tilfeller, men som da krever at låntakeren stiller med sikkerhet (pant eller kausjonist).
  • Du må ellers være enten norsk statsborger eller ha vært bosatt i Norge i minst 3 år for å få lån.

Vurdering

Vår vurdering er at Digifinans hører til blant de beste låneformidlerne i landet når det gjelder markedet for refinansiering og forbrukslån uten sikkerhet. Dette mest fordi selskapet representerer mange banker.

Digifinans jobber også effektivt når tilbudene hentes inn, og ofte får søkeren svar innen noen timer. Totalt går det omtrent aldri mer enn et døgn før samtlige banker har svart.


Annonselenke