Bank2


Annonselenke
2.000.000 kr. o/25 år: Effektiv rente 06,65%. Kostnad 2.033.291 kr. Totalt 4.033.291 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:fra 6,65%
Lånebeløp:300 0000 - 10 000 000
Løpetid:Maks 30 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:300 000

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 1394 Vika, 0114 Oslo

Nettsted: https://www.bank2.no

Telefon: 24 13 20 60

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.30 – 15.30

Informasjon om lån fra Bank2

Bank2 (tidligere B2 Finans) har vært på markedet siden 2005, og har spesialisert seg på refinansiering for personer som står i fare for eller har havnet i et økonomisk uføre. Bank2 tilbyr både lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet. Det spesielle med banken, er at personer som har betalingsanmerkninger eller inkassosaker også kan få hjelp til refinansiering. Da kreves det imidlertid sikkerhet i bolig eller kausjonist.

Bank2 har kontoradresse i Oslo, men man kan også søke om lån til refinansiering via deres nettside.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Lån uten sikkerhet til refinansiering fra Bank2 kan være nyttig for folk som sliter økonomisk på grunn av mange smålån og kreditter. Samles alle lånene til ett større, vil man redusere månedskostnadene og få bedre økonomi. Det er mulig å søke om lån helt opp til kr. 10 000 000,-, og laveste lånesum er kr. 300.000,-. Lånesøkere kan selv velge ønsket nedbetalingstid, og maksimum løpetid er 30 år.

Viktig: Bank2 tilbyr ikke ordinære forbrukslån, lik de andre tilbudene man finner på forbrukslån.no. Lånet er utelukkende ment for dem som ønsker å refinansiere med og uten sikkerhet.

Tar man opp et lån hos Bank2 vil det tilkomme et etableringsgebyr på 950,-. I tillegg vil det koste kr. 45,- i termingebyr.

Den effektive renten vil variere fra person til person, da banken fastsetter denne ut fra lånesøkers personlige økonomi. Lånesum og nedbetalingstid påvirker også den effektive renten.

Det er enkelt å søke om et lån uten sikkerhet online, og man får svar på søknaden i løpet av ett døgn.

Fordeler

– Mulighet for å få bedre økonomi ved å refinansiere
– Relativt høy maksimum lånegrense
– Lang nedbetalingstid
– Rask saksbehandling

Ulemper

– Relativ høy effektiv rente
– Høyt krav til lånesøkers årsinntekt
– Relativt høyt termingebyr

Fordeler og ulemper

Det er flere fordeler med å benytte Bank2. Først og fremst har banken god kunnskap om hvordan de skal hjelpe folk til å få en bedre økonomisk hverdag. Høy lånesum og lang nedbetalingstid på lånet er også positivt. Da kan man få samlet all gjeld og redusere månedskostnadene betraktelig.

Andre fordeler med å benytte Bank2 er at man kan enkelt og raskt søke om lån til refinansiering på nett, og man får raskt svar.

En ulempe med Bank2 er at den effektive renten på lånet er noe høyere enn hos andre banker på markedet. Dette skyldes risikoen banken tar for å låne ut penger til personer som allerede har en presset økonomi.

Andre ulemper er det relativt høye etableringsgebyret, i tillegg til at banken stiller strenge krav til lånesøkers minimumsinntekt.

Hvem kan søke?

  • Personer som er 20 år eller eldre kan søke om lån uten sikkerhet til refinansiering hos Bank2.
  • Banken stiller også krav om at lånesøker må være norsk statsborger og ha en årsinntekt på kr. 300.000,- eller mer.
  • Det kreves også at lånesøker ikke har betalingsanmerkninger eller inkassosaker.
  • Lånesøkere med betalingsanmerkninger kan også søke om refinansiering hos Bank2. Da kreves det imidlertid at lånesøker kan stille sin bolig som sikkerhet for lånet.

Vurdering

Bank2 anbefales for personer som sliter økonomisk på grunn av for mange smålån eller kreditter.
Å samle all gjeld til ett større lån gir bedre råd, og man får oversikt over sin personlige økonomi.
Eier man bolig, kan man dessuten få hjelp til å refinansiere – selv om man har betalingsanmerkninger eller aktive inkasso-saker.


Annonselenke