Bank Norwegian forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 17,80%. Kostnad 30.872 kr. Totalt 95.872 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:8,38%
Lånebeløp:5 000 - 600 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:23 år
Krav inntekt:150 000

Kontaktinfo:

Adresse: Snarøyveien 36, 1363 Fornebu

Nettsted: https://www.banknorwegian.no

Telefon: 23 36 16 99

Åpningstider:

Mandag – Fredag 10.00 – 16.00

Informasjon om lån fra Bank Norwegian

Bank Norwegian eies av Norwegian Finans Holding og er en privat nettbank som tilbyr både innskudds og utlånsprodukter inkludert forbrukslån, refinansiering, kredittkort og innskuddstjenester. Bankens formål er å tilby kundene brukervennlige løsninger med de beste betingelsene på markedet.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån fra 5 000 opptil 600 000 kr med en nedbetalingstid fra 5 år og en effektiv rente fra 8,38%. Svar på søknaden gis som oftest innen sekunder og tilbudet er uforpliktende. Etter innvilgelse må man legitimeres som kan gjøres via BankID eller ved å gå til nærmeste postkontor og vise pass.

Forbrukslånet er uten sikkerhet som betyr at du slipper å pantsette eiendeler for å søke om lånet. Du kan også bruke dette lånet til hva du måtte ønske enten det skulle være  oppussing av kjøkkenet, betaling av uforutsette regninger eller drømmeferien du har gått å tenkt på.

Fordeler

– Et av markedets laveste renter
– Lang nedbetalingstid
– Lave til inntekt
– Tilbyr refinansiering
– Mulighet for smålån

Ulemper

– Tilbyr ikke gjeldsforsikring
– Høyt etableringsgebyr på mindre lån

Fordeler og ulemper

En av de største fordelene med forbrukslånet fra Bank Norwegian er renten som er en av markedets beste og starter fra 8,38%. Bank Norwegian har også en av markedets mest effektive søknadsprosess hvor du får svar på søknaden i løpet av få sekunder.

Det er få ulemper med lånet til Norwegian, men det er verdt å nevne at banken ikke tilbyr gjeldsforsikring mot sykdom eller arbeidsledighet. En annen ulempe er at etableringsgebyret er relativt høyt om du ønsker å ta opp et mindre lån (450 kr på lån mellom  5 000 og 25 000).

Hvem kan søke?

  • For å få innvilget lån uten sikkerhet fra Bank Norwegian så kreves det at søker er norsk statsborger og har en liknet inntekt.
  • Søkeren kan ikke ha noen aktive inkassosaker mot seg.
  • Aldersgrensen for å søke om lån i Bank Norwegian er 23 år.
  • Banken vil alltid gjøre en kredittvurdering som er med på å fastsette den effektive renten. Vurder å søke med en medsøker da dette øker sjansen for innvilgelse av lånet samt at dette kan gi deg en bedre rente.

Vurdering

Bank Norwegian er et veldig godt alternativ for deg som ønsker å ta opp et usikret lån. Banken kan tilby en konkurransedyktig rente og har lave krav til søker.

Søk nå
Annonselenke