Advisa Forbrukslån


Annonselenke
Eff. 16,13%150.000 kr o/5 år, kostnad 59.968kr, totalt 209.968 kr eller 3.329kr/mnd

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:6,86%
Lånebeløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:18 år
Krav inntekt:120 000

Kontaktinfo:

Adresse: Strandvägen 5B, 114 51, Stockholm

Nettsted: https://www.advisa.no/

Telefon: 33 22 12 00

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.30 – 18.00

Fredag 08.30 – 16.00

Lånemegleren Advisa

Advisa er en lånemegler med mer enn ti års erfaring. Selsakpet startet opp i 2011, og er en del av Sambla Group.  Sambla har til sammen over 140 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Lund og Stockholm. Sambla er et svensk foretak og underlagt tilsyn av den svenske Finansinpektionen. Deres norske virksomhet er også underlagt tilsyn fra det norske Finanstilsynet.

Advisa samarbeider med mer enn 20 långivere og finansinstitusjoner. Det betyr at du som kunde hos Advisa har mulighet til å motta en rekke ulike lånetilbud. På den måten kan du føle deg trygg på at du finner frem til det lånet som passer deg og dine behov best.

Det betyr også at de kan tilby en bred kredittramme, fra små lån på 5000 kr, til store lån på opptil 500 000 kr.

Blant bankene Advisa samarbeider med er Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Komplett Bank, TFBank og Svea.

Det koster ikke deg som lånesøker noe å søke om lån gjennom Advisa. Dersom du bestemmer deg for å ta imot et av lånetilbudene de sender deg, så får Advisa betalt av den banken som har tilbudt det lånet.

Dermed gjør de selve søkeprosessen raskere og enklere for kundene. De gjør denne jobben uten at du må betale for den.

Advisa har også rådgivere som kan hjelpe deg med å vurdere hvor mye du kan søke om i lån. Det er likevel opp til den enkelte bank å vurdere hvilket beløp de faktisk ønsker å tilby hver enkelt kunde i lån. Den vurderingen gjøres på bakgrunn av ulike faktorer, som inntekt, eksisterende gjeld og mulighet til å ha en medsøker.

Renter og lånebeløp

Advisa samarbeider med mange banker, og tilbyr derfor både små og store lån. Du kan søke om så lite som 5 000 kr i lån hos dem, og opptil 500 000 kr.

Maksimal nedbetalingstid for et forbrukslån er fem år. Det er fastsatt i Utlånsforskriften. Derfor kan ingen banker tilby lengre nedbetalingstid for forbrukslån i Norge. Dersom du skulle få problemer med å betale tilbake kan du imidlertid senere søke om betalingsutsettelse.

Det er også anledning til å gjøre unntak fra denne regelen dersom det er snakk om et lån til refinansiering. Da kan det faktisk være helt opp til 15 års nedbetalingstid. Det er imidlertid viktig å huske på at du betaler renter hele tiden, så det lønner seg for deg som låntaker å velge så kort nedbetalingstid som mulig.

Vær imidlertid oppmerksom på at rentesatsen alltid fastsettes individuelt. Det betyr at bankene tilbyr hver enkelt kunde en rentesats basert på en kredittsjekk av den enkelte lånesøker.

Etter at du har søkt om lån mottar du svar på søknaden innen kort tid. Vanligvis behandles en søknad i løpet av en dag, noen ganger opp til tre dager. Dersom du har fast inntekt, som du har lagt med dokumentasjon på, vil søkeprosessen vanligvis gå raskt.

Uansett så vil det å benytte en lånemegler som Advisa være en enkel og effektiv prosess. Du behøver kun å fylle inn en kort søknad hvor du skriver hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Du må også fylle inn din årsinntekt og hva du har i gjeld fra før.

Hvis du mottar lånetilbud vil du kunne signere gjeldsbrevet elektronisk med din Bank-ID. Vanligvis betyr det at du vil kunne ha penger på kontoen din innen 1-3 dager, dersom søknaden din innvilges.

Fordeler

– Tilbyr både små og store lån, fra 5000 til 500 000 kr
– Gir mulighet til å velge lang nedbetalingstid
– Søknadsprosessen er enkel
– Lånsøker får raskt svar
– Samarbeider med over 20 banker, slik at lånesøker vanligvis vil kunne sammenligne mange lånetilbud, og velge det som har best betingelser
– Låntaker kan være helt ned til 18 år

Ulemper

– Tilbyr i utgangspunktet ikke lån hvis man har betalingsanmerkning

Fordeler og ulemper

Advisa hjelper lånekunder til å finne frem til det beste lånet for hver enkelt kunde på en rask og enkel måte. Siden tjenesten ikke koster noe for låntakeren er det en nyttig og god tjeneste. De har også rådgivere som kan hjelpe lånesøkere til å vurdere både hvor stort lån de kan klare å betjene, og hvor lang nedbetalingstid de bør søke om.

En fordel hos Advisa er at de tilbyr lån også til unge voksne, helt ned til 18 år. Ofte er det slik at en del banker nødig tilbyr lån til låntakere under 23 år. Dette kommer av at statistikk dessverre viser at de yngste låntakerne ofte er noe dårligere betalere enn eldre låntakere.

En ulempe er at Advisa i utgangspunktet ikke tilbyr lån til søkere som har betalingsanmerkning. Men de gir råd om hvordan man kan bli kvitt anmerkningen. Dessuten gjør de unntak dersom man kan stille med sikkerhet i fast eiendom. 

De tilbyr også lån til refinansiering dersom man har problemer med å betjene eksisterende lån, eller man rett og slett er ute etter å kutte samlede månedlige utgifter til lån og kreditter.

Hvem kan søke?

For å søke om lån hos Advisa kreves følgende:

  • Lånsøker må være fylt 18 år
  • Lånsøker må ha en månedlig inntekt på minst 10 000 kr

Annonselenke