yA Bank


Annonselenke
Effektiv rente 16,7 %, 65 000,- o/5 år, etabl.geb. 900,-, totalt: 93 908,-

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:9,52%
Lånebeløp:25 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:250 000

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 979 Sentrum, 0104 Oslo

Nettsted: https://www.ya.no

Telefon: 23 20 46 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 17.00

Informasjon om forbrukslån fra yA Bank

yA Bank ble etablert i Norge i 2006, og eies av det svenske selskapet Resurs Holding AB. Banken er underlagt norske myndigheter, og medlem av det norske Banksikringsfondet. yA Bank har i dag over 100.000 kunder, og har sitt kontor i Oslo.

yA Bank tilbyr privatpersoner forbrukslån, billån, båtlån, MC-lån, kredittkort og lån til oppussing. Banken tilbyr også brukskonto og høyrentekonto.

Renter,gebyrer og lånebeløp

yA Bank ønsker å tilby privatpersoner gode låneprodukter til konkurransedyktige betingelser. Det er mulig å få et forbrukslån helt opp til kr. 500.000,- hos yA Bank, og minste lånesum er kr. 25.000,-. Banken tilbyr lang nedbetalingstid på større lånesummer, og maksimum løpetid er 15 år.

Et lån uten sikkerhet hos yA Bank har et etableringsgebyr på kr. 900,-, og det tilkommer også et månedsgebyr på kr. 30,-. Det er mulig å søke om opptil 3 års avdragsfrihet på forbrukslånet, dersom dette er ønskelig. I tillegg har lånetaker adgang til å få 2 betalingsfrie måneder pr. år.

Den nominelle renten på et forbrukslån i yA Bank starter på 8,95%, og den effektive renten ligger fra 9,52% og oppover.

Man får raskt svar på sin lånesøknad hos yA Bank, senest innen 4 timer fra man søkte. Pengene kommer inn på lånesøker konto 1 – 3 virkedager etter at banken har mottatt all dokumentasjon.

Fordeler

– Konkurransedyktig rente
– Kan velge opp til 3 års avdragsfrihet
– Tilbyr 2 betalingsfrie måneder pr. år
– Enkel og rask søknadsprossess
– Tilbyr gjeldsforsikring
– Tilbyr refinansiering
– Høy maksimum lånesum

Ulemper

– Høyere krav til lånesøker når det gjelder minimums årsinntekt
– Høyt etableringsgebyr

Fordeler og ulemper

En av de beste fordelene med å velge yA Bank, er den relativt lave effektive renten som tilbys. Det er også et pluss at banken tilbyr høy maksimum lånesum samt mulighet for lang nedbetalingstid. Andre fordeler er muligheten for å velge opptil 3 års avdragsfrihet på lånet – i tillegg til å kunne søke om betalingsfri måned 2 ganger pr. år. Søknadsprosessen er dessuten enkel og rask, og man kan signere lånedokumentene elektronisk ved hjelp av Bank-ID.

Skal man nevne en ulempe med yA Bank, må det være det relativt høye etableringsgebyret på kr. 900,- som tilkommer. Banken stiller også strengere krav til minimum årsinntekt for lånesøker enn det andre aktører på markedet gjør.

Hvem kan søke?

  • Lånesøker må ha fylt 20 år for å kunne få forbrukslån fra yA Bank.
  • Kravet till årsinntekt er 250.000,- før skatt.
  • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger.

Vurdering

yA Bank har vunnet Bank-NM hele 8 ganger på rad, der Dine Penger har stått bak kåringen. Konkurransedyktige vilkår samt muligheten for avdragsfrihet gjør at et usikret lån fra denne banken absolutt kan anbefales.


Annonselenke