Opp Finans forbrukslån

IKKE SAMARBEID. GÅ TIL FORSIDE.
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 18,35%. Kostnad 32.784 kr. Totalt 97.784 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:7,98%
Lånebeløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:21 år
Krav inntekt:200 000

Kontaktinfo:

Adresse: Postboks 33, 0101 Oslo

Nettsted: https://www.oppfinans.no

Telefon: 915 04 140

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

Informasjon om lån fra Opp Finans

Opp Finans er en norsk nettbank som ble etablert i 2012, og er en del av Gjensidige Bank ASA. Opp Finans tilbyr et bredt spekter av banktjenester og forbruksfinansiering, og skreddersyr lån uten sikkerhet etter kundenes behov.

Nettbanken lover rask, trygg og enkel søknadsprosess. I tillegg markedsfører selskapet seg med å være en ansvarlig lånegiver. Bankens utgangspunkt er å tilby privatpersoner et forbrukslån man skal kunne klare å leve med.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Hos Opp Finans kan man søke om forbrukslån helt opp til kr. 500.000,-, og laveste mulig lånesum er kr. 10.000,-.

Nedbetalingstiden på et lån uten sikkerhet ligger mellom 1 og 15 år – avhengig av hvor stort lånebeløp man får innvilget. Søknadsprosessen hos Opp Finans er enkel og oversiktlig, og man får som oftest svar på lånesøknaden samme dag.

I søknadsskjemaet blir man bedt om å fylle inn formålet med forbrukslånet, og her har man valget mellom refinansiering, reise, oppussing, helse/tannlege, bil, båt, betaling av regninger eller egenkapital til boliglån. Man kan også velge rubrikken “annet” dersom de nevnte formålene ikke passer.

Et forbrukslån fra Opp Finans har konkurransedyktige vilkår, og en lånesum på 500.000,- med en løpetid på 15 år har en effektive rente som ligger mellom 7,98% og 22,04%.

Opp Finans tilbyr sine kunder muligheten for å tegne gjeldsforsikring på forbrukslånet. Dersom man får uforutsette utgifter i løpet av tilbakebetalingsperioden, kan man be om å få en betalingsfri måned.

Det er også mulig å endre løpetiden på lånet underveis. Disse tjenestene koster imidlertid kr. 250,- pr. gang.

Fordeler

– Lavere effektiv rente i forhold til andre aktører
– Mulighet for betalingsfri måned
– Mulighet for å endre løpetid på lånet
– Tilbyr gjeldsforsikring
– Høyt maksimalt lånebeløp
– Lang nedbetalingstid
– Raskt svar på søknaden

Ulemper

– Relativt høyt termingebyr
– Høyt etableringsgebyr
– Gebyr om man benytter seg av betalingsfri måned

Fordeler og ulemper

Det høye maksimale lånebeløpet på kr. 500.000,- er en fordel med Opp Finans, da mange aktører på markedet tilbyr langt lavere maksimum lånebeløp. Det er også en fordel med lang nedbetalingstid for å redusere månedsutgiftene.

Opp Finans tilbyr gjeldsforsikring på forbrukslån, noe som er en ekstra trygghet for lånetaker. Det er også positivt at man kan få en betalingsfri måned.

Ulemper med et lån uten sikkerhet hos Opp Finans er de relativt høye gebyrene. Dette gjelder både etableringsgebyret på kr. 950,- og månedsgebyret på kr. 50,-. I tillegg har nettbanken relativt strenge minimumskrav for å kunne søke om lån, både når det gjelder alder og årsinntekt.

Hvem kan søke?

  • For å kunne søke om lån uten sikkerhet hos Opp Finans må du ha fylt 21 år.
  • Kravet til årsinntekt er på kr. 200.000,- eller høyere.
  • I tillegg kan du ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Hvis du ikke er norsk statsborger må du ha bodd i Norge i 3 år eller mer.

Vurdering

Et forbrukslån fra Opp Finans egner seg best for personer som har en god og stabil økonomi. Nettbanken har konkurransedyktige vilkår, spesielt når det gjelder den effektive renten på større lån.