Komplett Bank


Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 14,30%. Kostnad 29.333 kr. Totalt 94.333 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:8,60%
Lånebeløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:-

Kontaktinfo:

Adresse: Vollsveien 2A, 1366 Lysaker

Nettsted: https://www.komplettbank.no

Telefon: 21 00 74 50 

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 16.00

Informasjon om lån fra Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk forretningsbank som ble etablert i 2014. Banken eies av Komplett Group, som også står bak flere kjente nettbutikker i Norge og Skandinavia – deriblant Komplett.no, MPX.no, og Bildeler.no.

Komplett Bank har sitt kontor på Lysaker utenfor Oslo, og tilbyr konkurransedyktige finansieringsløsninger til privatpersoner.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Komplett Bank tilbyr forbrukslån og lån til refinansiering fra kr. 10.000,- og helt opp til kr. 500.000,-. Etableringsgebyret ligger på kr. 490,- til 1950,-, og fastsettes ut fra hvilken lånesum man får innvilget. Det månedlige termingebyret på et lån uten sikkerhet hos Komplett Bank er satt til kr. 35,-. Bankens nominelle rente er pr. i dag 7,90% – 19,90%. Den effektive enten blir bestemt ut fra lånetakers personlige økonomi samt ønsket lånebeløp.

Komplett Bank skiller seg ut blant andre aktører på markedet, da alle lånekunder får fleksibel nedbetalingstid på sitt forbrukslån. Det eneste som kreves er at man hver måned betaler 0,25% av utestående sum. Avdragene kan betales når man selv ønsker det. Har man betalt ned på gjelden vil denne summen dessuten være tilgjengelig til bruk ved behov.

Banken tilbyr et enkelt søknadsskjema, og man får umiddelbart svar på sin lånesøknad. Et innvilget forbrukslån under kr. 50.000,- vil bli utbetalt samme dag som søknaden kommer inn. Større lånesummer overføres til konto i løpet av et par bankdager.

Komplett Bank tilbyr sine nye kunder gjeldsforsikring på usikrede lån i samarbeider med forsikringsselskapet BNP Paribas Cardif.

Fordeler

– Fleksibel nedbetalingstid
– Lavt etableringsgebyr på små lån i forhold til andre banker
– Rask søknadsprosess
– Umiddelbart svar på søknaden
– Tilbyr refinansiering
– Tilbyr gjeldsforsikring

Ulemper

– Man må selv passe på å betale avdragene på lånet

Fordeler og ulemper

Den fleksible nedbetalingsplanen på et forbrukslån fra Komplett Bank er absolutt en fordel. Dette gir lavest månedskostnader, og man kan betale avdrag på lånet når det passer den enkelte. Det eneste man må passe på er å betale renter og gebyrer hver måned.

En annen fordel er den raske saksbehandlingstiden på lånesøknader, slik at man får utbetalt lånet innen kort tid. Det er også mulig å signere lånepapirene elektronisk med Bank-ID. Termingebyret på kr. 35,- og etableringsgebyret på mindre lånesummer er dessuten lavere hos Komplett Bank enn det andre finansieringsselskaper opererer med.

En ulempe med et forbrukslån fra Komplett Bank er at man kan bli sittende å betale renter og gebyrer i lang tid, uten å få nedbetalt noe på gjelden. Derfor er det lurt å bestemme seg på forhånd for å nedbetale lånet litt hver eneste måned, selv om dette ikke er påkrevd.

Hvem kan søke?

  • Komplett Bank krever at lånesøker må ha fylt 20 år.
  • Søkeren må være norsk eller bo i Norge med skattepliktig inntekt. Er du av utenlandsk opprinnelse må du ha såkalt D-nummer.
  • Personer med betalingsanmerkninger vil få søknaden avslått.
  • Det stilles imidlertid ingen krav til minimum årsinntekt.

Vurdering

Siden Komplett Bank kom på markedet i 2014, har over 6000 nordmenn valgt å bli lånekunder her. Den fleksible nedbetalingstiden, der man i praksis har mulighet til å få et avdragsfritt lån, er nok en av årsakene til den store interessen. Totalt sett er et lån uten sikkerhet hos Komplett Bank absolutt å anbefale, også fordi gebyrene er betydelig lavere her enn hos konkurrentene.


Annonselenke