Easybank

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 15,75%. Kostnad 27.175 kr. Totalt 92.175 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:9,62%
Lånebeløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Krav alder:23 år
Krav inntekt:-

Kontaktinfo:

Adresse: Holbergs gate 1, 0166 Oslo

Nettsted: https://www.easybank.no

Telefon: 22 99 14 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 15.00

Informasjon om lån fra Easybank

Easybank er en solid norsk bank som har vært på markedet siden 2003. Selskapet het imidlertid Verdibanken frem til 2016. Easybank har i dag 20 ansatte, og holder til i Oslo. Banken tilbyr privatpersoner og bedrifter sparing, finansiering og betalingsformidling. Via bankens nettside kan man raskt og enkelt søke om forbrukslån, billån og/eller lån til refinansiering.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Easybank tilbyr konkurransedyktige betingelser på lån uten sikkerhet, og laveste lånesum er kr. 10.000,-. Har man behov for en større pengesum, er det mulig å låne helt opp til kr. 500.000,-.

Den effektive renten på et forbrukslån fra Easybank ligger mellom 9,62% og 23,92%. Fastsettelsen av den effektive renten gjøres på bakgrunn av lånesøkers kreditthistorie – i tillegg til lånesum og nedbetalingstid.

Et forbrukslån fra Easybank kan man bruke til akkurat det man selv ønsker, og man slipper å oppgi formålet med lånet. Får man innvilget sitt forbrukslån, vil det tilkomme et etableringsgebyr på kr. 995,-. Termingebyr å betale er pr. dags dato kr. 35,- med avtalegiro og 95,- uten avtalegiro.

Fordeler

– Høy maksimum lånesum
– Konkurransedyktige betingelser
– Tilbyr inntil 5 års avdragsfrihet
– Tilbyr refinansiering
– Ingen minimumskrav til lånesøkers inntekt

Ulemper

– Noe høyt etableringsgebyr
– Noe høyt krav til lånesøkers alder

Fordeler og ulemper

Easybank tilbyr lån uten sikkerhet med konkurransedyktige betingelser, og man har dessuten mulighet for å låne helt opp til kr. 500.000,-. I tillegg kan man velge lang nedbetalingstid på forbrukslånet, slik at terminbeløpene blir lavere.

Et ekstra pluss er at Easybank tilbyr sine lånekunder 0 til 5 års avdragsfrihet på lånet.

Skal man trekke frem ulemper med et forbrukslån fra Easybank, må det være at banken har noe strengere minimumskrav til lånesøkere enn det andre tilbydere opererer med. Dette går først og fremst på lånesøkers alder. I tillegg kan det nevnes at etableringsgebyret fra Easybank er litt høyere enn det andre långivere på markedet har fastsatt.

Hvem kan søke?

  • Easybank krever at lånesøker er 23 år eller eldre.
  • Søkeren må være norsk statsborger eller ha såkalt D-nummer.
  • Søkeren kan ikke ha aktive inkassosaker eller registrerte betalingsanmerkninger.
  • I tillegg må lånesøker ha 3 års ligningshistorikk.

Vurdering

Easybank kan anbefales for alle personer som har behov for et lån uten sikkerhet. Banken gir dessuten lånesøkere mulighet for å få opp til 5 års avdragsfrihet på lånet. Det er raskt og enkelt å søke om et forbrukslån hos Easybank, og lånebetingelsene er konkurransedyktige. Har man behov for å refinansiere, og samtidig vil ha mer økonomisk frihet for en periode, er Easybank absolutt en vinner.

Søk nå
Annonselenke

Meny