Axo Finans forbrukslån


Annonselenke
100.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 13,70%. Kostnad 35.858 kr. Totalt 135.858 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:5,00%
Lånebeløp:10 000 – 500 000
Løpetid:1 - 15 år
Krav alder:23 år
Krav inntekt:N/A

Kontaktinfo:

Adresse: Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo

Nettsted: https://www.axofinans.no/

Telefon: 22 86 74 00

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.30 – 18.00

Fredag 08.30 – 16.00

Informasjon om lån fra Axo Finans

Axo Finans er en av landets mest kjente og erfarne finansagenter. Selskapet har tilbydt forbrukslån og refinansiering av gjeld siden de fikk lisens av Finanstilsynet i 2008.

11 års erfaring betyr at Axo Finans er en lånemegler mange nordmenn foretrekker å bruke. Selskapet er også blant landets største, målt i antall formidlede lån.

I motsetning til stadig flere andre låneformidlere, har AXO Finans et eget kundesenter med profesjonelle rådgivere. Kundesenteret kan nås på telefon eller e-post hver dag, selv på søndager.

AXO formidler lån for 23 banker. Dette dekker store deler av markedet for usikrede lån. Bankene inkluderer blant annet Re:member, Komplett Bank, Optinbank, Thorn, Bank Norwegian, Brabank, Santander Consumer Bank, Instabank og yA Bank.

I tillegg til forbrukslån, formidler Axo Finans også lån til refinansiering med sikkerhet.

Dette er et tilbud som primært henvender seg til personer med betalingsanmerkning, og som vil refinansiere dyr gjeld.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Kostnader og lånestørrelser på et forbrukslån formidlet gjennom Axo Finans, avhenger på tilbudene fra de samarbeidende bankene. Den minste lånesummen på et forbrukslån uten sikkerhet er nede i 10 000 kroner. De fleste av de 25 partnerbankene har 500 000 kroner som øverste lånegrense.

Lån til refinansiering med sikkerhet har normalt ingen øvre lånegrense. Her er verdien på pantesikringen, samt belåningsgraden på eiendom, avgjørende for hvor mye søkeren kan få låne. Rentene er naturligvis også avhengig av hva de samarbeidende bankene tilbyr. Per i dag er den laveste effektive renten du kan få fra Axo sine samarbeidspartnere på 5,00%.

De høyeste rentene tilkommer personer med lav kredittscore, og når lånesummen er lav, kombinert med kort nedbetalingstid. I slike tilfeller kan den effektive renten komme opp i maksimalt 24,40%.

Ta utgangspunkt i at etableringsgebyret normalt ligger på omtrent 900 kroner for store lån, og terminomkostningene er et sted rundt 40 kroner per måned.

Fordeler

– Henter inn et høyt antall lånetilbud
– Dekker alle typer lånestørrelser
– Muligheter for lave renter
– Eget kundesenter med profesjonelle rådgivere
– Lett å komme i kontakt med

Ulemper

– Manglende informasjon om etableringsgebyr

Fordeler og ulemper

De to store fordelene ved å bruke Axo Finans er at de innhenter potensielt mange tilbud, og at de har god oppfølging gjennom eget kundesenter.

I tillegg er utvalget av banker heldekkende, det vil si du kan søke om flere typer forbrukslån uten sikkerhet gjennom AXO. Mulighetene for å finne lån med lave og konkurransedyktige renter er også dekket hos denne finansagenten.

Hvem kan søke?

  • For å få forbrukslån formidlet gjennom Axo Finans kreves det at du er minst 20 år gammel. Du må i tillegg ha en inntekt på minst 200.000 kr i året. Ta utgangspunkt i at inntektene bør være faste, og at betalingsevnen din bestemmer hvor stort lån du kan få.
  • I tillegg kreves det at søkeren ikke har betalingsanmerkninger, eller aktive inkassosaker.
  • Søkeren må ellers være enten norsk statsborger, eller ha vært bosatt og skattepliktig i Norge i minst 3 år.

Annonselenke