Paymark Finans


Annonselenke
Eff.rente 23,0%, 35 000 kr o/5 år, kostnad 21 666,-, totalt 56 666,-.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente: Fra 12 %
Lånebeløp:10 000–70 000 kroner
Løpetid:2–5 år
Krav alder:21 år
Krav inntekt:Ikke oppgitt

Kontaktinfo:

Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo

Nettsted: https://paymarkfinans.no/

Telefon: 21 61 00 25

Åpningstider:

Mandag–fredag: 09:00–15:00

Lørdag og søndag: Stengt

Merkenavnet Paymark Finans er bare ett av flere merkenavn som ligger under Thorn Finans Norge AS. Så når man søker om og inngår en avtale om lån med Paymark Finans, er det Thorn Finans Norge AS man får et kundeforhold til.

Thorn Finans Norge AS ble etablert tilbake på 1970-tallet, og var tidlig ute med å tilby finansiering til privatpersoner. Paymark Finans tilbyr et lån uten sikkerhet, men gjennom Thorn kan forbrukere også søke om andre typer lån, som Privatlån Pluss, Trygglån og Pauselån. I tillegg til Paymark Finans, ligger også merkene Klikklån, Fokuslån, L’EASY og ViiGA Lån under Thorn Finans Norge AS.

Selskapet har hovedkontor i Oslo, og deler adresse med morselskapet Thorn Finans Norge AS. Deres kundesenter er åpent hverdager mellom klokken 9:00 og 15:00, men det tas ikke imot besøkende på adressen. For å komme i kontakt med kundesenteret, må du ta en telefon.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Paymark Finans tilbyr kun lån uten sikkerhet, og har en låneramme på 10 000 til 70 000 kroner. Den nominelle renten ligger mellom 12,0 % og 26,40 %, mens effektiv rente ligger noen prosentpoeng høyere. Hva den faktiske effektive renten blir, fastsettes etter at det er gjennomført en kredittsjekk av lånekunden. Nedbetalingstiden er på to til fem år, og lånekunder velger selv ønsket nedbetalingsperiode innenfor disse rammene. Lånet kan også nedbetales raskere enn to år hvis ønskelig.

I tillegg til renter, har lånet et fast månedsgebyr og etableringsgebyr. Etableringsgebyret følger størrelsen på lånet, og begynner på 595 kroner for lån under 15 000 kroner. Ved et forbrukslån mellom 15 001 og 35 000 kroner er etableringsgebyret 995 kroner. For lånebeløp over dette er etableringsgebyret 2,8 % av lånebeløpet.

Månedsgebyret fastsettes basert på fakturering. Gebyret er på 69 kroner ved papirfaktura i posten, 45 kroner og e-faktura og 29 kroner for AvtaleGiro. Ved forsinket betaling vil det påløpe et purregebyr på 35 kroner.

Forsikring

Siden Paymark Finans er en del av Thorn Finans Norge AS, kan lånekunder tegne en egen låneforsikring for lånet. Forsikringen vil dekke de månedlige kostnadene knyttet til nedbetaling av lån i inntil 12 måneder om låntaker skulle miste inntekt over en lenger periode. For å kvalifisere til forsikringen må man være ansatt og jobbe minst 16 timer i uka. Forsikringen vil dekke utgiftene til lån ved uforutsett tap av inntekt, som ved sykemelding over lenger tid, permittering og ufrivillig arbeidsledighet. Det er også mulig å tegne en forsikring som ved dødsfall eller uføre vil nedbetale hele det resterende lånebeløpet.

Fordeler

– Rask behandling av lånesøknad
– Lånet utbetales snarlig etter signering
– Digital signering av lånepapirer
– Ingen krav til årlig inntekt
– Rimeligere månedsgebyr ved digital fakturering
– Lav aldersgrense

Ulemper

– Lavt lånebeløp
– Høye etableringsgebyr for lave lånebeløp
– Høy effektiv rente
– Laveste nedbetalingstid er lang

Hvem kan søke

  • Må være over 21 år
  • Bodd i Norge de siste to årene
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger

Annonselenke