Real Finans forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. Real Finans forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 15,80%. Kostnad 27.354 kr. Totalt 92.354 kr.

Effektiv rente: 11,0%
Lånebeløp: 5 000 - 500 0000
Løpetid: 15 år
Krav alder: 23 år
Krav inntekt: 180 000

Informasjon om lån fra Real Finans

Real Finans er en av landets eldste lånemeglere, og har vært bindeleddet mellom privatpersoner og banker siden 1987. Selskapet har sitt kontor i Fredrikstad, og har siden 2014 vært en del av Folkelånet Telefinans AS.

Real Finans har god kompetanse på forbruksfinansiering, og samarbeider med en rekke banker og finansieringsselskaper. Noen av disse er Bank Norwegian, Ikano Bank, Santander, yA Bank, Svea Finans, Komplett Bank, Collector og DNB.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Med et forbrukslån gjennom Real Finans kan man bruke pengene til akkurat det man vil, uten å stille noen form for sikkerhet. Minste lånebeløp er kr. 5.000,- og høyeste lånesum er kr. 500.000,-. Siden Real Finans kun er en låneagent og ingen bank, vil den effektive renten på forbrukslånet være avhengig av hvilket finansselskap som innvilger lånesøknaden. Den nominelle renten starter på 7,9%, og den effektive gjennomsnittsrenten ligger på 11,0%.

Når man sender inn en søknad om forbrukslån hos Real Finans, vil selskapet videreformidle søknaden til sine samarbeidspartnere. Tjenesten er gratis, og man sparer mye tid på søknadsprosessen ved å benytte en lånemegler. I tillegg kan man sammenligne vilkår og rentenivå på lånetilbudene fra de ulike bankene som man mottar. Dermed får man mulighet til å velge forbrukslånet som har de beste betingelsene.

Fordeler

– Raskt svar på lånesøknaden
– Mulighet for å låne opp til kr. 500.000,-
– Lang maksimum nedbetalingstid
– Mulighet for å sammenligne lånetilbud fra flere banker
– Effektiv og tidsbesparende søknadsprosess
– Penger på konto i løpet av 1-3 virkedager
– Tilbyr refinansiering

Ulemper

– Tilbyr ikke betalingsfri måned
– Tilbyr ikke gjeldsforsikring
– Relativt høyt etableringsgebyr

Fordeler og ulemper

En av de største fordelene med å benytte Real Finans, er valgfriheten man får med å sammenligne lånetilbudene. I tillegg sparer man mye tid på å fylle ut lånesøknader, da finansagenten videreformidler søknaden til bortimot 10 forskjellige banker.

Høy maksimum lånesum og lang nedbetalingstid på forbrukslånet er også en fordel. En ulempe er det relativt høye etableringsgebyret på kr. 950,-, som også gjelder på mindre lånesummer. Det er heller ikke mulig å tegne gjeldsforsikring på et forbrukslån gjennom Real Finans.

Hvem kan søke?

Real Finans stiller visse minimumskrav for å kunne søke om forbrukslån gjennom dem. Lånesøker må ha fylt 23 år, ha en årsinntekt på kr. 180.000,- eller mer samt ha bodd i Norge i minst 3 år. I tillegg må ikke lånesøker ha inkassokrav eller betalingsanmerkninger.

Vurdering

Å benytte Real Finans når man skal søke forbrukslån kan absolutt anbefales til alle som ønsker å spare tid på søknadsprosessen. Man trenger kun å fylle ut ett skjema, for deretter å motta opp til 10 lånetilbud. Real Finans har dessuten lang erfaring på markedet, og arbeider raskt og effektivt for å hjelpe lånesøkere.

Søk nå
Annonselenke

Meny