Online 24 forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. Online 24 forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 17,54%. Kostnad 20.359 kr. Totalt 95.359 kr.

Effektiv rente: 17,54%
Lånebeløp: 10 000 - 500 000
Løpetid: 15 år
Krav alder: 25 år
Krav inntekt: 150 000

Informasjon om lån fra Online 24

Online 24 er en finansagent med lang erfaring innen forbruksfinansiering. Selskapet har videreformidlet lån uten sikkerhet til over 150.000 privatpersoner siden de startet opp for 14 år siden. Online 24 har kontor i Bergen, og samarbeider med bankene DNB, yA Bank, Komplett Bank, Collector, Bank Norwegian, Svea Finans og BB Finans.

Gjennom finansagentens nettside kan man søke om forbrukslån, fleksibelt lån og brukskreditt, og nedbetalingstiden avhenger av hvilket lån man velger.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Søker man om et forbrukslån gjennom Online 24 har man mulighet til å få et usikret lån helt opp til kr. 500.000,-. Laveste lånesum er kr. 10.000,-. Nedbetalingstiden er 1 – 15 år, avhengig av hvor stort lån man ønsker. Den nominelle renten på et forbrukslån gjennom Online 24 varierer mellom 7,9% og 19,9%. Den effektive renten blir endelig fastsatt av de ulike bankene, og satsen påvirkes av lånesøkers personlige økonomi. Gjennomsnittsrenten på et forbrukslån ligger imidlertid på 17,54% når man låner 65.000,- over 5 år. Månedsbeløp å betale på et slikt lån er 1574,-.

Et forbrukslån gjennom Online 24 har et termingebyr på kr. 30,- og et etableringsgebyr på kr. 900,-. I søknadsskjemaet blir man bedt om å oppgi formålet for forbrukslånet – enten det er til refinansiering, reise, oppussing, bil, båt eller annet.

Søknadsprosessen er rask og effektiv, og man får som oftest svar samme dag. Dersom man får innvilget et forbrukslån, vil man kunne identifisere seg digitalt med Bank-ID og signere lånedokumentene. Dette bidrar til raskere behandlingstid, og man får lånet utbetalt raskere.

Fordeler

– Høyt maksimum lånebeløp
– Mulighet for lang nedbetalingstid
– Mulig å benytte Bank-ID for raskere saksbehandling
– Lavere terminbeløp enn hva andre aktører opererer med
– Mulighet for å sammenligne lånetilbud
– Tidsbesparende og gratis formidlingstjeneste

Ulemper

– Tilbyr ikke gjeldsforsikring på forbrukslån
– Ingen avdragsfrihet
– Høy aldersgrense for å kunne søke

Fordeler og ulemper

Den aller største fordelen med å benytte en lånemegler som Online 24, er at de videreformidler søknaden til sine samarbeidspartnere. Man kan bare fylle ut én søknad hos Online 24, og deretter vente på svar fra de forskjellige bankene. Dette er tidsbesparende. I tillegg har man mulighet for å sammenligne vilkår og priser på forbrukslån, og dermed velge seg ut et forbrukslån med de beste betingelsene.

Det er også en fordel med høy maksimum lånesum og lang nedbetalingstid.

En ulempe med et forbrukslån fra Online 24, er at det ikke er mulig å tegne gjeldsforsikring. I tillegg er etableringsgebyret på kr. 900,- relativt høyt på små lånesummer.

Hvem kan søke?

Online 24 stiller noen generelle minimumskrav som må være oppfylt for å kunne søke om lån uten sikkerhet. Lånesøker må være fylt 25 år, ha en årlig inntekt på 150.000,-  og ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

Det er populært å benytte låneagenten Online 24 når man skal søke om forbrukslån. Selskapet har lang erfaring på markedet og tjenesten er gratis. Man får dessuten muligheten til å sammenligne lånetilbud fra de forskjellige bankene, noe som gir lånesøker valgfrihet.

Søk nå
Annonselenke

Meny