L’easy forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. L’easy forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
25.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 26,24%. Kostnad 17.716 kr. Totalt 42.716 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente: 12,53%
Lånebeløp: 10 000 - 50 000
Løpetid: 6 år
Krav alder: 25 år
Krav inntekt: -

Kontaktinfo:

Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo

Nettsted: https://www.leasy.no

Telefon: 66 10 10 00 

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 09.00 – 17.00 

Fredag 08.00 – 16.00

Informasjon om lån fra L’easy

L’easy har siden 2001 tilbudt nordmenn leie og kjøp av elektronikkprodukter på avbetaling. I de senere år har selskapet også markedsført sitt privatlån, i samarbeid med Thorn Privat Finans AS.

L’easy ble stiftet i 1985 av danske Niels Thorborg, som fremdeles eier selskapet. Hovedkontoret ligger i Odense, Danmark. L’easy kom på det svenske markedet i 1998, og ble etablert i Norge først i 2001. Selskapet har kontor i Oslo, men driver først og fremst sitt utleiekonsept via internett. Nettstedet har også søknadsskjema for privatlån.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Med et forbrukslån fra L’easy har man mulighet til å bruke pengene til akkurat det man selv vil. Minimum lånesum er kr. 10.000,-, og maksimum lånesum er kr. 50.000,-. Det er mulig å få opp til 6 års nedbetalingstid på et lån uten sikkerhet hos L’easy.

Uansett lånesum tilkommer det et etableringsgebyr på kr. 695,- på privatlånet fra L’easy samt et fast månedsgebyr på kr. 45,-.

Den effektive renten ligger fra 12,53% og opp til 26,62%. Renten blir fastsatt først etter at det har blitt foretatt en kredittsjekk av lånesøker.

Søknadsskjemaet for lån uten sikkerhet hos L’easy er enkelt å fylle ut, og man får svar på søknaden i løpet av samme dag. Har man fått innvilget et forbrukslån hos L’easy, kan man enkelt signere lånepapirene med Bank-ID.

Fordeler

– Enkel og rask søknadsprosess
– Ingen minimumskrav til lånesøkers årsinntekt
– Relativt lavt etableringsgebyr
– Mulighet for å signere lånedokumentene med Bank-ID

Ulemper

– Lavt maksimum lånebeløp
– Kort nedbetalingstid
– Relativ høy effektiv rente

Fordeler og ulemper

En stor fordel med L’easy er den enkle søknadsprosessen. Søknadsskjemaet tar kun et par minutter å fylle ut, og man får raskt svar på søknaden. Det er også en fordel at det ikke stilles høye krav til lånesøkers årsinntekt samt at etableringsgebyret er lavere enn det andre finansselskaper kan tilby.

En av ulempene med et forbrukslån fra L’easy er den korte nedbetalingstiden, som er maks 6 år. Noe annet som også trekker i negativ retning er at maksimum lånebeløp er satt til kr. 50.000,-. I tillegg er den effektive renten høyere enn det andre banker og finansselskaper kan tilby.

Hvem kan søke?

  • For å få forbrukslån fra L’easy må lånesøker være 25 år eller eldre.
  • Det kreves også at lånesøker har fast inntekt, men det stilles ingen minimumskrav til inntektens størrelse.
  • Søkeren må være registrert i Folkeregisteret i minst 2 år.
  • Lånesøker kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

Til tross for at L’easy ikke tilbyr høye lånesummer, har selskapet stor pågang fra nordmenn som ønsker lån uten sikkerhet. Den enkle og effektive søknadsprosessen bidrar nok til populariteten, samtidig som det ikke stilles strenge krav til årsinntekt.

Søk nå
Annonselenke

Meny