Fokuslån

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 19,88%. Kostnad 34.570 kr. Totalt 99.570 kr.

Nøkkelinfo:

Effektiv rente:19,65%
Lånebeløp:10 000 - 75 000
Løpetid:6,5 år
Krav alder:25 år
Krav inntekt:-

Kontaktinfo:

Adresse: Innspurten 12A, 0663 Oslo

Nettsted: https://www.fokuslan.no

Telefon: 21 61 00 05

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 09.00 – 17.00 

Fredag 08.00 – 16.00

Informasjon om lån fra Fokuslån

Fokuslån er relativt nytt på markedet, og gis i samarbeid med Thorn Privat Finans AS. Thorn har i flere tiår tilbudt privatpersoner utleie og finansiering av hjemmeelektronikk og hvitevarer. Thorn har besøksadresse i Oslo, men virksomheten er først og fremst basert på kontakt via internett. Thorn startet med å tilby lån uten sikkerhet i 2011, og har den senere tid utviklet sine låneprodukter.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Privatpersoner kan låne mellom kr. 10.000,- og kr. 75.000,- hos Fokuslån, og man trenger ikke oppgi hva man skal bruke pengene til. Man kan velge å nedbetale lånet mellom 12 og 80 måneder, noe som tilsvarer 1 – 6,6 år. Den årlige nominelle renten på et Fokuslån ligger mellom 16,90% og 23,87%. Årlig effektiv rente er satt fra 19,65% og oppover til 26,75%. Hvilken rente man får på forbrukslånet avhenger av resultatene som kommer frem av kredittvurderingen.

Dersom man får innvilget lånet fra Fokuslån, tilkommer det et etableringsgebyr på kr. 1820,-. I tillegg vil termingebyret utgjøre kr. 45,-.

Fokuslån tilbyr sine kunder muligheten for å få rente- og avdragsfri periode, dersom dette er ønskelig. I søknadsskjemaet kan man velge om man ønsker at den rente- og avdragsfrie perioden på lånet skal vare i 30, 60 eller 90 dager.

Fordeler

– Mulighet for å få et forbrukslån med rente- og avdragsfri periode
– Rask svar på søknaden
– Pengene raskt på konto
– Mulighet for å signere lånedokumenter med Bank-ID
– Ingen krav til minimums årsinntekt for å kunne søke om lån

Ulemper

– Relativ høy effektiv rente
– Lavt maksimum lånebeløp
– Kort maksimum nedbetalingstid

Fordeler og ulemper

En av fordelene med Fokuslån er at man kan få rente- og avdragsfri periode i opp til 3 måneder. I tillegg er det positivt at man har mulighet for å låne helt opp til 75.000,-. Søknadsprosessen er enkel og rask på Fokuslån sin nettside, og man får raskt svar – gjerne innen en time. Det er også en fordel at man får pengene raskt på konto – som regel dagen etter at lånet er godkjent.

En ulempe er det høye etableringsgebyret på kr. 1820,-. Dette er svært høyt i forhold til andre banker og finansselskaper på markedet. Den høye effektive renten på forbrukslånet er også en ulempe, samtidig som at man har kort maksimum nedbetalingtid.

Hvem kan søke?

  • For å få innvilget et forbrukslån fra Fokuslån må søkeren være 25 år eller eldre.
  • Søkeren må ha fast inntekt.
  • Fast inntekt kan være vanlig lønn, pensjon, uføretrygd, lønn som selvstendig næringsdrivende eller lignende.
  • Søkeren kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Vurdering

Fokuslån er et bra alternativ for personer som ønsker et mindre lånebeløp raskt på konto. Søknadsprosessen er enkel og rask, og man kan allerede neste dag ha lånesummen tilgjengelig på sin bankkonto. Det er også bra å vite at man kan få rente- og avdragsfrihet på lånet i opp til 3 måneder, akkurat når man har behov for det.

Søk nå
Annonselenke

Meny