Finansa forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. Finansa forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
65.000 kr. o/5 år: Effektiv rente 16,60%. Kostnad 28.730. Totalt 93.730 kr.

Effektiv rente: 9,07%
Lånebeløp: 5 000 - 500 0000
Løpetid: 15 år
Krav alder: 18 år
Krav inntekt: 120 000

Informasjon om lån fra Finansa

Finansa er en velkjent lånemegler som har eksistert på det norske markedet siden 2003. Selskapet har kontoradresse i Oslo, men tilbyr sine tjenester først og fremst på internett. Finansa samarbeider med rundt 10 forskjellige banker og finansselskaper – bl.a. Collector Bank, DNB, Ekspress Bank, Santander, BB Finans, Nordax Bank og Bank Norwegian.

Finansa tilbyr usikrede lån til alle formål, og man kan velge mellom forbrukslån, fritidslån, kredittkort samt lån til refinansiering.

Renter,gebyrer og lånebeløp

Gjennom Finansa kan man søke om et forbrukslån mellom kr. 5.000,- og 500.000,-. Man kan selv velge hvor lang tid man ønsker å bruke på å nedbetale forbrukslånet, og maksimum nedbetalingstid er 15 år.

Den nominelle renten på et forbrukslån gjennom Finansa ligger fra 6,99% og opp til 21,6%. Den effektive renten starter på 9,07%, og strekker seg opp til 25,5%. Det er hver enkel bank som bestemmer den endelige renten på forbrukslånet, etter at det har blitt foretatt en kredittsjekk av lånesøker. Renten kan derfor variere fra bank til bank.

Det er mulig å tegne låneforsikring på et forbrukslån gjennom Finansa, og dette gjøres i samarbeid med forsikringsselskapet Genworth Financial.

Man finner et enkelt søknadskjema om forbrukslån på nettsiden til Finansa, og i løpet av kort tid vil kunne motta flere lånetilbud på e-post fra de forskjellige samarbeidspartnerne. Dersom man får innvilget et forbrukslån, kan man signere dokumentene elektronisk, og vil få pengene overført til bankkonto i løpet av 2 – 3 arbeidsdager.

Fordeler

– Høyt maksimum lånebeløp
– Lang nedbetalingstid
– Mulighet for å sammenligne lånetilbud
– Gratis formidlingstjeneste
– Tilbyr betalingsforsikring
– Enkel søknadsprosess
– Konkurransedyktig rente
– Lave krav til alder og inntekt for å kunne søke

Ulemper

– Tilbyr ikke betalingsfri måned
– Tilbyr ikke avdragsfrihet
– Relativt høye gebyrer

Fordeler og ulemper

Det er en stor fordel å bruke en lånemegler som Finansa når man er på utkikk etter et lån uten sikkerhet. Dette skyldes først og fremst at man kan sammenligne de ulike lånetilbudene, og dermed velge det aller beste tilbudet. Høyt maksimum lånebeløp, lang nedbetalingstid og  konkurransedyktig rente er også positivt når man ønsker et forbrukslån. I tillegg er det en fordel at minstrekravene for å kunne søke om lån er lave.

Et forbrukslån gjennom Finansa har et etableringsgebyr på kr. 950,- samt månedsgebyr på kr. 45,-. Dette trekker i negativ retning da flere andre banker og finansselskaper opererer med noe lavere gebyrer.
En annen ulempe er at man ikke har mulighet for å få betalingsfri måned eller avdragsfrihet på forbrukslån gjennom Finansa.

Hvem kan søke?

Finansa stiller noen få grunnvilkår for å kunne søke om forbrukslån gjennom dem. Lånesøker må ha fylt 18 år, ha en årsinntekt på kr. 120.000,- eller mer samt ha skattet til Norge de siste 3 årene. I tillegg må lånesøker ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

Finansa kan anbefales til personer som ønsker å sammenligne flere lånetilbud – i tillegg til å spare tid på selve søknadsprosessen. Man kan oppnå bedre rente på et forbrukslån ved å benytte en lånemegler, og formidlingstjenesten er gratis. Alt i alt er Finansa et godt alternativ når man har behov for et lån uten sikkerhet, uansett hva man trenger pengene til.

Søk nå
Annonselenke

Meny