CompareKing forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. CompareKing forbrukslån

Søk nå
Annonselenke
150.000 kr. o/5 år: Effektiv Rente 15,10%. Kostnad 64.582 kr. Totalt 214.582 kr.

Effektiv rente: 9,99%
Lånebeløp: 5 000 - 500 0000
Løpetid: 15 år
Krav alder: 20 år
Krav inntekt: 120 000

Informasjon om lån fra Compareking

CompareKing er en låneformidler som eies av selskapet Libertech AS, og har som mål å bli verdensledende innen formidling av finansielle produkter. CompareKing har besøksadresse i Bergen, men har også en avdeling i Warszawa (Polen).

CompareKing har eksistert siden 2014, og samarbeider med en rekke kjente banker  – bl.a. Easybank, Instabank, BB Finans, BlueStep, Ikano Bank, yA Bank og Komplett Bank.

Utvalget av finansproduktene er varierte, og på nettsiden til CompareKing kan man søke om forbrukslån, smålån, kredittkort, fritidslån, lån til refinansiering samt inkassolån med pant i eiendom.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Ønsker man et forbrukslån mellom kr. 5.000,- og kr. 500.000,-, kan man enkelt søke om dette på nettsiden til CompareKing. Man velger selv ønsket nedbetalingstid, og maksimum løpetid på forbrukslån er 15 år. Når lånemegleren mottar lånesøknaden, vil de kontakte sine samarbeidspartnere. Det vil også bli foretatt en kredittsjekk av lånesøker gjennom kredittopplysningsbyrået Bisnode.

Forbrukslån gjennom CompareKing har en nominell rente som starter på 9,90%, og den effektive renten ligger fra 15,10% og oppover. Lånesøkers personlige økonomi samt de ulike bankenes vilkår bidrar til å bestemme den endelige effektive renten på forbrukslånet.

Man får raskt svar på sin lånesøknad gjennom CompareKing, og det er også mulig å signere lånedokumentene elektronisk med Bank-ID. Etter at lånegiver har mottatt all nødvendig dokumentasjon, vil man ha pengene på konto i løpet av  1 – 2 arbeidsdager.

Fordeler

– Kan sammenligne lånetilbud fra flere banker
– Kort behandlingstid av søknaden
– Rask utbetaling
– Lang maksimum nedbetalingstid
– Høyt maksimum lånebeløp
– Signer lånedokumentene enkelt med Bank-ID
– Mange ulike låneprodukter
– Lavt krav til lånesøkers årsinntekt

Ulemper

– Tilbyr ikke gjeldsforsikring

Fordeler og ulemper

Det er en stor fordel å benytte en lånemegler når man ønsker å søke om lån uten sikkerhet. Man sparer mye tid på selve søknadsprosessen, og i tillegg kan man sammenligne de forskjellige lånetilbudene man mottar. Dette gjør at lånesøker kan velge å takke ja til forbrukslånet med den laveste effektive renten. Andre fordeler med CompareKing er at man kan søke om et forbrukslån helt opp til kr. 500.000,- samt ha lang nedbetalingstid. Det er dessuten mange ulike låneprodukter å velge mellom.

CompareKing tilbyr ikke forbrukslån der man kan tegne gjeldsforsikring på lånet, noe som er en ulempe for personer som ønsker dette.

Hvem kan søke?

CompareKing opererer med noen få minstekrav for å kunne søke om forbrukslån. Lånesøker må være 20 år eller eldre, være norsk statsborger, tjene minst 120.000,- i året samt ikke ha betalingsanmerkninger.

Vurdering

CompareKing kan absolutt være et førstevalg for personer som har behov for et lån uten sikkerhet. Formidlingstjenesten tilbyr lån til ethvert formål, og maksimum lånebeløp er hele 500.000,-. I tillegg er det gratis og lettvint å bruke tjenesten.

Søk nå
Annonselenke

Meny