Aros Finans forbrukslån

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Banker
  4. chevron_right
  5. Aros Finans forbrukslån

Informasjon om lån fra Aros Finans

Aros Finans er en relativ ny lånemegler, som kom på markedet i 2016. Selskapet samarbeider med Folkelånet Telefinans AS, som har videreformidlet forbrukslån til nordmenn siden 1985. Kun Aconto kan skilte med et høyere antall samarbeidspartnere. Det er kostnadsfritt å benytte tjenesten til Aros Finans, og selskapet videreformidler lånesøknaden til hele flere banker.

Man vil dermed kunne motta opptil flere lånetilbud, noe som er positivt når man har behov for et forbrukslån. Da kan man sammenligne renter og vilkår, og deretter velge å takke ja til det lånet som har de beste betingelsene.

Renter, gebyrer og lånebeløp

Gjennom Aros Finans kan du søke om et forbrukslån fra 50 000 til 500 000 kroner. Det er enkelt å sende inn en søknad hos lånemegleren, og man får raskt svar. Maks nedbetalingstid er 15 år.

Et forbrukslån gjennom Aros Finans leveres med en nominell rente fra 7,9% og helt opp til 22,25%. Den effektive gjennomsnittsrenten ligger imidlertid på 11 prosent. Den endelige effektive renten fastsettes individuelt av de ulike bankene, og det foretas alltid en kredittsjekk av lånesøker. Denne kredittvurderingen vil påvirke hvilken rente man blir tilbudt på sitt forbrukslån.

Fordeler

– Rask og enkel søknadsprosess
– Mulighet for å sammenligne lånetilbud
– Mulighet for å refinansiere
– Lang nedbetalingstid
– Høy maksimum lånesum

Ulemper

– Relativt strenge minimumskrav
– Relativt høyt etableringsgebyr
– Tilbyr ikke smålån

Fordeler og ulemper

Aros Finans tilbyr gjennom sine samarbeidspartnere forbrukslån helt opp til 500 000 kroner. Det er mange aktører på markedet som opererer med en langt lavere maksimum lånesum. Det er også en fordel at man kan få lang nedbetalingstid på større lån.

I tillegg er det svært tidsbesparende å benytte en lånemegler. Man sender inn en eneste søknad til Aros Finans, og mottar flere lånetilbud kort tid etterpå. Da kan man sammenligne lånetilbudene og velge seg ut det aller beste. Man får dessuten svar på sin søknad samme dag.

En ulempe med et forbrukslån fra Aros Finans er det høye etableringsgebyret på 950,- som legges til lånesummen ved opprettelse av låneavtalen.

Det må også nevnes at Aros Finans har høyere minimumskrav til alder og inntekt enn andre lånetilbydere på markedet.

Hvem kan søke?

For å kunne søke om et forbrukslån gjennom Aros Finans, må lånesøker ha oppfylt minstekravene som stilles. Først og fremst må lånesøker være 23 år eller eldre. I tillegg kreves det at lånesøker har en årlig inntekt på minimum kr. 230.000,-. Et annet minimumskrav er at lånesøker ikke må ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Vurdering

Aros Finans kan anbefales for personer som ønsker å sammenligne lånetilbud fra flere banker, slik at man eventuelt kan oppnå bedre betingelser på sitt forbrukslån. Lånemeglerens tjeneste er i tillegg gratis og uforpliktende.

Søk nå
Annonselenke

Meny