Fire forbrukslån med høy lånegrense

høy lånegrense

Er du på jakt etter et forbrukslån som kan gi deg høy lånegrense? Kanskje du trenger å låne en større sum til oppussing i hjemmet, bil, motorsykkel eller til en drømmereise? Det finnes flere banker og finansieringsselskaper som tilbyr lån uten sikkerhet helt opp til kr. 500.000,-.

Søker du om et større forbrukslån, vil du som regel måtte ha en god og stabil årsinntekt, ingen betalingsanmerkninger og lite gjeld. Det kan i mange tilfeller være lurt å få med seg en medsøker på lånet. Da vil du øke dine sjanser for å få innvilget søknaden. En medsøker kan f.eks. være samboer, ektefelle eller annet familiemedlem.

Søker man om et forbrukslån med medsøker, kan man dessuten oppnå en betydelig bedre rente enn om man søker alene. Dette skyldes at risikoen for banken er lavere når to personer står ansvarlige for å tilbakebetale gjelden.

I Norge er høyeste maksimum lånegrense for forbrukslån uten sikkerhet 600.000,-, og maksimum nedbetalingstid er 15 år.

Nedenfor kan du lese mer om noen aktører som tilbyr store lån uten sikkerhet:

Resultatet av din personlige kredittscore ligger til grunn for hvor høy lånesum du kan få innvilget

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du søke om forbrukslån til akkurat det du selv vil – enten formålet er refinansiering, oppussing, båt, bil, feriereise eller egenkapital til bolig. Nettbanken startet opp i 2013, og eies av Norwegian Finans Holding ASA. Siden 2015 har Bank Norwegian også drevet sin virksomhet i andre nordiske land, med sine konkurransedyktige innskudds- og utlånsprodukter til privatpersoner.

Bank Norwegian hjelper deg med finansiering til både små og store prosjekter, og maksimum lånebeløp er kr. 600.000,-. Lengst mulig nedbetalingstid er 5 år. Et forbrukslån fra Bank Norwegian er et annuitetslån der renten er flytende, og den endelige effektive renten blir fastsatt ut fra din kredittscore. Den nominelle renten starter fra 8,99% og den effektive renten fra 9,49%.

Du kan enkelt fylle ut søknadsskjemaet online hos Bank Norwegian, og du vil få svar umiddelbart. Dersom du får innvilget forbrukslånet, kan du enkelt signere lånedokumentene elektronisk med Bank-ID. Dette er både tidsbesparende og enkelt, og du vil utbetalt forbrukslånet raskere til din bankkonto.

Easybank

En annen aktør på markedet som tilbyr større lånesummer er Easybank. De var tidligere kjent som “Verdibanken”, hvor de i hovedsak tilbød banktjenester til veldedige organisasjoner. Siden banken byttet navn har den valgt å dreie større deler av virksomheten over til tilbudet av forbrukslån og refinansiering.

Easybank lar deg låne fra 10 000 til 500 000 kroner, med maks 5 års nedbetalingstid. De kan tilby lån uten sikkerhet med renter helt ned mot 9,62 prosent. Endelig rentenivå vil fastsettes i samråd med en individuell kredittvurdering. For å søke om forbrukslån hos Easybank må du ha fylt 23 år og kunne dokumentere minst 3 års ligningshistorie. De stiller også krav om norsk statsborgerskap, og at lånesøker ikke har utestående inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Sambla

Dersom du er på utkikk etter et større forbrukslån, kan lånemegleren Sambla hjelpe deg. Selskapet er en av de beste lånemeglerne i landet, og hare eget kundesenter med dyktige og effektive rådgivere. Tjenesten deres er både gratis og uforpliktende å benytte seg av.

På Sambla sin nettside kan du søke om lån fra 5 000 til 500 000 kroner, med inntil 5 års nedbetalingstid. De vil deretter videreformidle lånesøknaden til 16 banker. Noen av samarbeidspartnerne er yA Bank, Santander Consumer Bank og Easybank.

Ved å benytte en lånemegler, sparer du mye tid på søknadsprosessen. Det er også en fordel å kunne motta flere lånetilbud, slik at du kan sammenligne renter og vilkår fra de forskjellige bankene.

Den effektive renten på lån formidlet av Sambla begynner fra 6,19% prosent, og fastsettes på bakgrunn av din kredittverdighet. Sambla gir deg som regel svar innen 24 timer, hvorpå du har inntil 30 dager til å takke ja til et eventuelt tilbud.

Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk nettbank som eies av Komplett Group. Banken har vært på markedet siden 2014, og tilbyr privatpersoner forbrukslån uten sikkerhet helt opp til kr. 500.000,-. Maksimum nedbetalingstid på et “Fleksibelt Lån”  fra Komplett Bank er 15 år.

Det som er spesielt med lånet fra Komplett Bank, er at lånet gis i form av en kredittramme. Det eneste du er forpliktet til å betale hver måned er renter og gebyrer av utnyttet saldo. Avdrag på lånet kan gjøres når det passer deg, og i realiteten er dette et avdragsfritt lån som har landets laveste månedsbeløp å betale.

Et “Fleksibelt Lån” fra Komplett bank har en årlig effektiv rente på 16,9%, og det er mulig å tegne betalingsforsikring på lånet. Forsikringen vil da utgjøre 2,5% av utestående saldo.

Har du betalt inn avdrag på lånet, vil et tilsvarende beløp stå tilgjengelig på din konto – som du fritt kan disponere. Det eneste du må passe på er å holde deg innenfor din tildelte kredittramme.

Ved å sende inn en søknad om “Fleksibelt Lån” online, vil du får svar umiddelbart. Pengene kan du bruke til akkurat hva du vil – enten det er større oppussings-prosjekter, feriereise eller kjøp av bil, båt eller MC. Har du fått innvilget din søknad, vil forbrukslånet som regel utbetales allerede samme dag. Dette gjelder hvis du signerer lånedokumentene elektronisk med Bank-ID. Ved større lånesummer må du sende inn kopi av siste lønnsslipp og selvangivelse, før Komplett Bank utbetaler lånet til din bankkonto.

Meny